Publicat : mar, iun. 2nd, 2015

1 Iunie in cifre, activitati si… copilarie

1 pietonalaZiua de 1 Iunie a fost sarbatorita in Giurgiu cu o serie de actiuni menite sa aduca bucurie celor mici.

Primaria Municipiului Giurgiu, Centrul Cultural Local  „Ion Vinea” si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale au organizat impreuna un program cuprinzator care a abundat in spectacole intreaga zi. Competitii sportive pietonala Mircea cel Batran si pe mai multe terenuri sportive, desene pe asfalt, premii si multa veselie…  Ziua Internationala a Copilului s-a incheiat cu un spectacol de muzica si dans, in Foisorul din Parcul Alei, sustinut de copiii care activeaza in cadrul cercurilor de arte ale institutiilor de cultura din Giurgiu.

jucariiTargul de jucarii

Cu o zi inainte, in Piata Centrala s-a desfasurat traditionalul targ al jucariilor, organizat de Crucea Rosie Giurgiu. Cu sumele colectate din vanzarea jucariilor, activistii Crucii Rosii vor achizitiona obiecte vestiomentare si alimente pentru copiii institutionalizati din Giurgiu. Jucariile nevandute vor fi donate unor gradinite din mediul rural.

gradi1.326 de pachete cu rechizite pentru prescolari

Primarul municipiului, Nicolae Barbu, a deschis manifestarile Zilei Copilului inca de vineri… Edilul sef a fost la gradinita cu program normal si cu program prelungit “Dumbrava Minunata”.
Primarul a fost primit de copii si de cadrele didactice, le-a daruit cadouri si s-a lasat fotografiat…

De altfel, Primaria a oferit prescolarilor din municipiu 1.326 de pachete cu rechizite..

sloboziaSocial democratii, printre copii de la caminul Slobozia

Organizatia judeteana a tinerilor social-democrati, alaturi de Liga Judeteana a Elevilor Social-Democrati si organizatia judeteana a pensionarilor PSD au organizat o actiune cu caracter social. Ei au fost prezenti, mai multe ore, la Asezamantul Social „Sf. Mihail si Gavril” din comuna Slobozia.

Social democratii au donat saci cu cereale pentru animalele din ferma asezamantului, detergenti, scutece absorbante, dar si pachete cu dulciuri.

mereActiune liberala – „Giurgiuvenii pedaleaza pentru sanatatea celor mici”

Actiunea liberalilor a fost initiata si coordonata de organizatiile Femeilor Liberale, si s-au desfasurat pe parcursul a doua zile…

Pe 31 mai s-a pedalat in turul orasului, iar pe 1 iunie a avut loc o campanie de promovare a consumului fructelor romanesti.

Au fost oferite 86 kg de mere ca urmare a celor 86 de participanti inscrisi la plimbarea cu bicicletele…

Despre autor

-