Publicat : vin, apr. 1st, 2016

14 aprilie – Bursa locurilor de munca

bursa loc de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă persoanele interesate că în data de 14 aprilie 2016 va avea loc bursa generala a locurilor de muncă.
Bursa generala a locurilor de muncă se va desfăşura începând cu ora 09:00, în mun. Giurgiu – incinta Restaurantului “Mioriţa” şi în oraşul Bolintin Vale, la sediul Bibliotecii din această localitate.
BURSA LOCURILOR DE MUNCA reprezintă o oportunitate pentru cei interesati de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.
Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : ajofm@gr.anofm.ro sau anca.mamaligan@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: valentina.dumitrache@gr.anofm.ro.
Invităm persoanele interesate să participe la această acţiune, având astfel posiblitatea să ia contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, să vadă ce meserii se caută, cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie necesare angajării, să-şi identifice un loc de muncă, să se informeze din materialele puse la dispoziţie cu privire la serviciile oferite de agenţiile de ocupare.
Bursa generala a locurilor de munca din acest an face parte din seria de evenimente adresate în special angajatorilor si organizate de Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană, în perioada 04-15 aprilie, sub egida “European Employers’ Days”.
Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.

Despre autor

-