Publicat : vin, apr. 10th, 2015

14 milioane de euro pentru reabilitarea Podului Prieteniei

marian minaIntrebat despre situatia in care se afla Podul Prieteniei si despre criticile aduse institutiei pe care o conduce (DRDP Bucuresti), directorul acestei institutii, Marian Mina a precizat ca, prin licitatie, lucrarile la pod au fost date unei firme, care raspunde acum, conform termenelor si conditiilor contractuale, de tot ce se intampla in locatia in care au amenajat santierul…

“Despre tot ce se intampla pe pod, raspunzatoare este firma care pana pe 15 decembrie 2015, conform contractului, lucreaza acolo. Sunt clauze si conditii, iar daca termenele nu vor fi respectate se aplica penalizari… Aceasta firma se ocupa de reabilitarea si de intretinerea podului pana la data finalizarii lucrarilor”, a precizat Marian Mina.

Proiectul pentru reabilitarea Podului Prieteniei este in valoare de 14 milioane de euro, iar termenul de finalizare este 15 decembrie 2015.

De remarcat ca Podul Prieteniei nu a mai fost reabilitat de peste 15 ani.

Traficul se va realiza pe o singura banda, iar cand vor incepe lucrarile in forta, circulatia va fi restrictionata doar una sau maximum doua ore pe zi.

Despre autor

-