Publicat : mar, apr. 4th, 2017

450 de locuri de munca oferite de angajatori la Bursa Generala a locurilor de munca

BURSAAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu (AJOFM) a facut precizari cu privire la Bursa Generala a Locurilor de Munca, actiune ce se va desfasura in ziua de 7 aprilie incepand cu ora 09:00 în municipiul Giurgiu – incinta Restaurantului “Mioriţa”, iar în oraşul Bolintin Vale, la sediul Bibliotecii din această localitate.
AJOFM Giurgiu invita persoanele interesate să participe la această acţiune, având astfel posiblitatea să ia contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, să vadă ce meserii se caută, cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie necesare angajării, să-şi identifice un loc de muncă, să se informeze din materialele puse la dispoziţie cu privire la serviciile oferite de agenţiile de ocupare.
Pana in ziua de 4 aprilie 2017, 52 angajatori au depus aproximativ 450 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind oferite in urmatoarele domenii de activitate: agricultura, comert, constructii, hoteluri si restaurante, servicii, etc.
Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : anca.mamaligan@gr.anofm.ro; ajofm@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: dragos.tudor@grl.anofm.ro.
AJOFM Giurgiu precizeaza ca angajatorii pot depune ofertele de locuri de munca vacante inclusiv in ziua desfasurarii bursei.

Despre autor

-