Publicat : mie, apr. 22nd, 2015

66 de angajatori si 340 de locuri de munca vacante la Bursa locurilor de munca

bursaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu anunta persoanele interesate ca in data de 24 aprilie 2015 va avea loc bursa generala a locurilor de munca.

Bursa generala a locurilor de munca se va desfasura incepand cu ora 09:00, in mun. Giurgiu – incinta Restaurantului “Miorita” si in orasul Bolintin Vale, la sediul Bibliotecii din aceasta localitate.

BURSA LOCURILOR DE MUNCA reprezinta o oportunitate pentru cei interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca conform pregatirii lor profesionale sau sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung.

Persoanele interesate sa participe la aceasta actiune, au posiblitatea sa ia contact cu ceea ce se intampla pe piata muncii, sa vada ce meserii se cauta, cum se completeaza un CV si o scrisoare de intentie necesare angajarii, sa-si identifice un loc de munca, sa se informeze din materialele puse la dispozitie cu privire la serviciile oferite de agentiile de ocupare.

Pana la aceasta data (22.04.2015), un numar de 66 angajatori au depus aproximativ 340 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind oferite in urmatoarele domenii de activitate: agricultura, comert, constructii, hoteluri si restaurante, servicii, etc.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de munca vacante la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucuresti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : anca.mamaligan@gr.anofm.ro; ajofm@gr.anofm.ro, iar pentru localitatile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: valentina.dumitrache@gr.anofm.ro.

Precizam faptul ca angajatorii pot depune ofertele de locuri de munca vacante inclusiv in ziua desfasurarii bursei.

 

Despre autor

-