Publicat : joi, dec. 17th, 2015

Actiune caritabila a elevilor de la Colegiul Ion Maiorescu – “Copiii daruiesc copiilor”

Mos CraciunCu ocazia sarbatorilor de iarna, 44 de elevi ai Colegiului National Ion Maiorescu i-au invitat la o actiune desfasurata in scoala, pe copiii de la casele de tip familial Casa Daniela si Casa Albastra, precum si pe copiii care beneficiaza de servicii sociale la Centrul de Zi Luceafarul, structuri din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu.
In cadrul actiunii desfasurate in data de 15 decembrie, actiune sugestiv intitulata «Copiii daruiesc copiilor », elevii Colegiului National Ion Maiorescu au sustinut un spectacol de Craciun. De asemenea, elevii le-au oferit cadouri constând in dulciuri, fructe, jucarii, haine, rechizite si carti celor treizeci de copii invitati.
Actiunea organizata nu este singulara, in cursul anului 2015 elevii de la Colegiul National Ion Maiorescu implicându-se activ in organizarea mai multor activitati desfasurate in cadrul caselor de tip familial din municipiul Giurgiu.
“Ca de fiecare data, elevii nostri au fost foarte receptivi in ceea ce priveste organizarea acestei actiuni; s-au organizat, au facut liste de cadouri si au mers impreuna la cumparaturi. Vrem sa multumim si parintilor care au contribuit la achizitionarea cadourilor pentru copiii din sistemul de protectie”, a declarat prof. Ludmila Peter.

Despre autor

-