Publicat : joi, iun. 11th, 2015

Ai diploma de BAC? Vino la cursul GRATUIT de MANAGER INTREPRINDERE SOCIALA!

Pakivalo-ButiQ Mai avem locuri disponibile la sesiunile de curs de Manager Intreprindere Sociala pe care le organizeaza KCMC – K Consulting Management and Coordination, alaturi de partenerii sai. Cursul este adresat persoanelor de etnie roma care au domiciliul in regiunile de dezvoltare Bucuresti-Ilfov sau Sud-Muntenia si face parte din proiectul de dezvoltare a economiei sociale Pakivalo ButiQ.

Cursul de Manager de Intreprindere Sociala se adreseaza persoanelor care sunt interesate sa dezvolte afaceri sociale si sunt in cautarea de instrumente pentru implementarea unui management eficient in dezvoltarea de intreprinderi sociale sustenabile. Managerul unei intreprinderi sociale este o persoana pasionata, care are competente de administrare a unei afaceri si totodata intelege realitatea grupurilor defavorizate, reusind astfel sa genereze si sa puna in aplicare strategii de dezvoltare pe termen lung.

In cadrul proiectului Pakivalo ButiQ, prin aceste cursuri gratuite dorim sa oferim oportunitatea persoanelor de etnie roma sa isi dezvolte cunostinte si abilitati necesare unui antreprenor social, alaturi de specialisti in economie sociala, care au avut un rol important in infiintarea si cresterea unor astfel de intreprinderi.

Participantii la curs trebuie sa aiba studii medii finalizate (cu diploma de Bacalaureat obligatoriu) si sa fie de etnie roma. Formularul de aplicare se poate completa AICI sau accesând link-ul http://tinyurl.com/mdvkr6v.

Proiectul Pakivalo ButiQ este derulat de Asociatia HYPERLINK „http://romanobutiq.ro/”Romano ButiQ in parteneriat cu KCMC si Atelierul de Pânza, fiind cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Reurselor Umane 2007 – 2013 Investeste in oameni!, axa prioritara 6 Promovarea incluziunii sociale, DMI 6.1 Dezvoltarea economiei sociale (ID proiect: 143908).

Prima componenta a proiectului vizeaza furnizarea de servicii de ocupare pentru 200 persoane de etnie roma (consiliere, orientare, mediere si formare), iar a doua componenta presupune infiintarea a 7 structuri de economie sociala, in domenii variate, de la un magazin ce comercializeaza produse realizate de mestesugari romi, pâna la un muzeu al simturilor si un restaurant “pe intuneric”.

Date de contact: 0741 236 067, cursuri6.1@kcmc.ro

Despre autor

-