Publicat : vin, nov. 13th, 2015

„Alaturi de ingeri” spectacol umanitar

alaturi de ingeriMunicipalitatea din Giurgiu nu a ramas indiferenta cu privire la tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti, in care zeci de tineri si-au pierdut viata. In ziua de vineri, 21 noiembrie 2015, cu incepere de la ora 18:00, Primaria municipiului Giurgiu impreuna cu organizatorul de spectacole folclorice Ilie Clement si cu sprijinul televiziunii Antena Stars vor organiza un spectacol umanitar.

“Alaturi de ingeri”, spectacolul de muzica folclorica, gazduit de Ateneul “Nicolae Balanescu” va fi prezentat de realizatoarea de emisiuni de la Antena Stars, Adriana Bahmuteanu, si este special organizat pentru strangerea de fonduri in vederea ajutorarii victimelor de la “Colectiv”, familiilor indurerate dar si a spitalelor in care acestia sunt internati.
“Trebuie sa fim solidari cu aceasta tragedie nationala, trebuie sa aratam ca existam, ca ne pasa, ca suntem alaturi de aceste persoane. Eu cred ca vor fi prezente si institutii si societati comerciale, vor fi si persoane care chiar daca nu vor avea posibilitatea sa participe, pentru ca locurile sunt limitate, vor veni sa sprijine si sa ajute. O sa incercam sa cream si o linie telefonica speciala pentru cei care nu pot veni sa doneze, urmand ca dupa terminarea spectacolului, reprezentanti din cadrul Primariei sa mearga la domiciliul acestora pentru a colecta sumele de bani. Vrem sa aratam ca Giurgiului ii pasa de acesti tineri!”, a declarat primarul Nicolae Barbu in ultima conferinta de presa.

Despre autor

-