Publicat : joi, oct. 20th, 2016

Apa intrerupta, victime colaterale si… demers PSD

apa-opritaPentru ca au inregistrat restante la plata apei potabile, locatarii de pe scarile mai multor asociatii din municipiu s-au trezit ca le-a fost intrerupta furnizarea apei de catree operatorul Apa Service. Este vorba despre locatarii de pe scari de blocuri in care nu s-au efectuat lucrarii de separare individuala sau contorizare pe orizontala. Sigur ca in astfel de cazuri exista si “victime colaterale” – locatari care sunt buni platnici, insa sunt victimele sistemului de alimentare la comun.
Intr-o recenta conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Giurgiu, Razvan Cuc, vicepresedinte al social democratilor a precizat ca el si colegii din partid au fost contactati de locatari nemultumiti, care au reclamat faptul ca le-a fost intrerupta furnizarea apei potabile din cauza restantelor la operator.demers-psd “Am avut o discutie cu directorul Apa Service, domnul Constantin Preda in cadrul careia i-am adus la cunostinta situatia, si l-am rugat sa gaseasca solutii de esalonare si sa analizeze fiecare caz in parte. Personal, consider ca trebuiau facute mai intai nottificari, nu sa se treaca la oprirea brusca a apei. Dupa discutia avuta cu domnul director, inteleg ca situatia a inceput sa fie sub control, sa se rezolve problemele”, a declarat Razvan Cuc.
Contactat de noi, un reprezentatnt al SC Apa Service Giurgiu a precizat ca societatea nu a depasit defel clauzele contractuale, iar in ce priveste notificarile, acestea au fost facute in repetate randuri, atat catre asociatiile de locatari cat si catre rauplatnici.
N.R. Suntem convinsi de faptul ca nu a incercat nimeni sa introduca “PeSeDrina” in apa potabila (fie ea si intrerupta de operator), ci ca a fost doar un demers de buna credinta si din dragoste pentru cetatenii obiditi ai municipiului, care raspund si la denumirea de… electori.

Despre autor

-