Publicat : mar, aug. 23rd, 2016

Apel la profesionalism sau semnal subliminal?

mina fbIntr-o recenta postare pe contul sau de pe facebook, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina lanseaza un apel la colegii din institutie sa isi indeplineasca cu “intelepciune si maturitate obiectivele” si sa isi asume responsabilitati… Apelul abunda de “sublinieri”, de cuvinte scrise cu majuscule, tocmai pentru a puncta anumite lucruri. Care sunt cei vizati, ramane la aprecierea fiecaruia dintre noi. Nu putem insa sa nu ne intrebam daca apelul catre “echipa” face trimitere si la apropiati sau foarte apropiati din echipa “lupilor tineri”. La o analiza aprofundata a textului, se pare ca prea multele functii asumate de unul dintre lupi, ii face acestuia imposibila (practic) sarcina de a le duce cu brio la capat. Si vorbim aici de timp fizic. Este vorba de un fel de a bate saua sa priceapa Razvan Cuc, sau ne inselam noi?
Iata mai jos apelul liderului Consiliului judetean Giurgiu:
“Este normal ca giurgiuvenii să aibă așteptări de la noi și tocmai de aceea lucrurile TREBUIE să se schimbe în Bine. La Consiliul Judeţean Giurgiu suntem o Echipă însă Fiecare TREBUIE să îşi asume responsabilitatea funcţiei INDIVIDUAL, ca Fiecare dintre noi să participe la Schimbare şi Progres. Din aceste considerente îi Rog pe toţi colegii mei să îşi îndeplinească cu înţelepciune şi maturitate sarcinile şi obiectivele. Giurgiuvenii contează pe noi!”

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Labadau spune:

    Lucrurile spuse de Ioana Popescu intradevar se confirma. Asta mic e ”subtire” rau. Insa nici scheletul nu sta cu mainile in san. Ii are de partea lui pe Marciu, fosta prefecta si cativa grei din consiliu aflati la al 2 sau al 3 lea mandat.
    Se anunta un meci frumos. Dar nu acum ca vin alegerile, nu-i asa?! Dupa. Cand se va redeschide si frontul cu Primaria!

  2. ioana popescu spune:

    Dl Mina si ar dori sa aiba o echipa la Cj. Nu are nici o echipa!Meseriasii, dar mai ales mercenarii din Cj l-au mirosit ca e subtire si ca in afara de fudulie si sustinerea lui nasu de Bolintin nu are substanta si -l saboteaza continuu agrenandu-l in teme si dispute sterile.Da,mesajul este pt Razvan Cuc pt ca acesta este potentialul urmator presedinte .Nasu deja a inceput sa se delimiteze de gafele finicului !!1