Publicat : mar, iul. 11th, 2017

Apel la proprietarii locurilor de veci! Cine curata balariile din cimitire?

C 1Municipiul Giurgiu are trei cimitire care sunt in administrarea societatii Giurgiu Servicii Locale, societate care se ocupa de intretinerea aleilor, a gardurilor imprejmuitoare sau lucrari curente – apa, locuri de depozitare a gunoiului, curatenie, etc.
Exista si o lista cu tarifele lucrarilor practicate de angajatii GSL, altele decat cele enumerate, tarife aprobate de Consiliul local.
Conform Regulamentului de organizare și funcționare a cimitirelor în municipiul Giurgiu, titularii dreptului de folosință a locurilor de veci au ca obligație îngrijirea permanentă a locului, întreținerea construcțiilor de orice fel existente la locul de veci, precum și întreținerea cărărilor dintre morminte și a aleilor secundare de acces în parcele.
Insa, in cele trei cimitire, Smarda, Sf. Haralambie si Sf. Gheorghe, balariile cresc in voie, ajutate si de ploile abundente si de caldura sufocanta si putini sunt cei care respecta regulamentul si isi curate locurile de veci napadite de buruieni.C 2Pentru asigurarea unei circulații fluente și a unui aspect cât mai civilizat, municipalitatea face apel către cetățeni să-și îngrijească locurile de veci pe care le dețin în cele trei cimitire.
Cei care nu se pot îngriji de locurile de veci pe care le au în folosință pot opta pentru plata unei taxe de 33,71 lei/loc de veci/an, iar întreținerea acestora va fi făcută de către personalul administrației cimitirelor.

Despre autor

-