Publicat : lun, aug. 3rd, 2015

Ar putea renunta PNL la presedintia Consiliul Judetean Giurgiu?

sediu-pnl-giurgiuSurse demne de incredere ne-au informat ca astazi are loc o intalnire a PNL la palatul Parlamentului, in cadrul careia se va lua in discutie oportunitatea excluderii a lui Vasile Mustatea din PNL. Informatiile pe care le avem pana in acest moment confirma faptul ca in urma cu cateva zile, sefa PNL, Alina Gorghiu ar fi fost de acord cu aceasta „varianta”, cu conditia ca decizia sa se ia la Giurgiu.

Surse din PNL Giurgiu ne-au spus ca aceasta „varianta” se va concretiza in luna septembrie, a acestui an, cand se va intruni staff-ul de conducere judetean, in cadrul careia se va face aceasta propunere.

Anumiti lideri din PNL Giurgiu cred ca toata tevatura iscata in jurul lui Dumitru Beianu (articole de presa si mai ales dezbaterile de la B1TV) ar fi instrumentate de Vasile Mustatea, acesta fiind motivul pentru care (aceeasi lideri) cer excluderea din PNL a presedintelui CJ.

Este posibil insa ca staff-ul central al PNL sa nu fie de acord ca in prag de an electoral sa piarda un consiliu judetean… Pentru ca, mai mult ca sigur, Vasile Mustatea isi va cauta un alt partid, la care nu se va duce „cu mana goala” ci cu un numar consistent de votanti din municipiu si judet. De asemenea, cu siguranta, in PNL Giurgiu exista si apropiati ai presedintelui CJ, care vor schimba macazul impreuna cu acesta… Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile pana dupa luna septembrie.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Malu Spart spune:

    dupa ce ca au pierdut atatia membri,iar alegerile bat la usa,ar fi o mare eroare sa se piarda consiliul judetean.nu stiu de ce acest partid nu doreste sa linisteasca apele,si le tulbura mai rau.sa nu va mire daca tradatorii de la alde va vor lua fata la alegeri daca veti mai continua cu atatea dispute interne.strangeti randurile si amintiti-va de tintele din 2016,lasati-l pe mustatea ca nu el e marea problema.desteptarea,ca nu mai vrem comunistii penali inca 4 ani la putere.