Publicat : joi, mai 18th, 2017

Asfaltarea strazilor “de dincolo de bariera” va intra la finantare

asfaltare ramadanPeste maximum doua saptamani se va finaliza verificarea proiectelor pe OG 28, iar cele care vor fi selectate vor intra la finantare, a dat asigurari primarul Nicolae Barbu, in urma unor discutii avute cu ministrul Dezvoltarii Regionale Sevil Shhaideh.
“Noi am finalizat proiectarea asfaltarii strazilor din zona Ramadan si urmeaza sa scoatem executia acestora la licitatie. VStrazile vor fi scoase la licitatie pe tronsoane, astfel incat sa evitam posibilitatea ca o singura firma sa execute toata lucrarea si sa ne trezim ca nu are capacitatea necesara finalizarii lucrarii.
In acest moment, Primaria are asigurate sumele necesare pentru circa 20% din lucrari”, a precizat edilul sef.
Nicolae Barbu a mai declarat ca lucrarile in vederea asfaltarii se vor face mai intai pe strazile care nu implica si cheltuieli de canalizare pluviala astfel ca, in urmatorii trei ani, toate strazile din aceasta zona sa fie asfaltate.
“In urmatorii trei ani, va fi finalizat acest proiect, astfel ca toate strazile vor fi asfaltate si cu toate utilitatile. Exceptie fac strazile nou create, cum sunt cele din zona Giurgiu Nord, dar care sunt deja in vizorul municipalitatii…”, a declarat Nicolae Barbu.

Despre autor

-