Publicat : mar, sept. 22nd, 2015

„Asociatia initiativa pentru dezvoltarea zonelor metropolitane”, o noua actiune pentru comunitatea din Sabareni

folescu 1„Asociatia initiativa pentru dezvoltarea zonelor metropolitane” reprezentata de Marian Folescu din localitatea Sabareni a organizat saptamana trecuta o noua actiune pentru comunitate. La initiativa lui Marian Folescu, membrii asociatiei au facut un efort considerabil, oferind elevilor de la scoala generala si copiilor de la gradinita din Sabareni, ghiozdane si rechizite scolare. De aceste rechizite au beneficiat elevii claselor pregatitoare, dar si cei de la clasele I, II si clasa a treia. Pentru elevii de la clasele a IV-a, a V-a, a VI-a, a VII-a si a VIII-a au fost oferite mape scolare, rechizite si dosare scolare. Copiii de la gradinita au primit pachete care au inclus carti de colorat, culori, carioci, betisoare, creta colorata, jocuri puzzle etc.

folescu 2Nici profesorii si personalul de la secretariatul scolii nu au fost uitati… Pentru secretariatul scolii s-au oferit dosare, bibliorafturi, mape si diverse rechizite, iat toti profesorii au primit mape scolare.

Nu este singura actiune pe care a organizat-o „Asociatia initiativa pentru dezvoltarea zonelor metropolitane”, reprezentata de Marian Folescu. Membrii organizatiei, impreuna cu voluntari din localitate au pus umarul si au ajutat la modernizarea scolii, au participat la plantarea e pomi, au initiat actiuni de infrumusetare a claselor din cadrul scolii, au organizat diverse concursuri scolare si au inclus copiii in actiuni de confectionare si oferirea de daruri la diverse evenimente: Ziua Femeii, Craciunul, etc.

folescu 3La initiativa lui Marian Folescu, „Asociatia initiativa pentru dezvoltarea zonelor metropolitane” a cautat si a gasit solutii pentru ajutorarea persoanelor varstnice din localitate…

„Prin toate aceste actiuni, sloganul asociatiei, „Impreuna construim viitorul” este inca o data confirmat si, mai mult decat atat, am demonstrat ca prin implicare si daruire, putem contribui la dezvoltarea spiritului de voluntariat si civic al celor mici, dar si al respectului fata de cei in varsta”, ne-a declarat Marian Folescu.

Despre autor

-