Publicat : sâm, iun. 27th, 2015

Asociatia INNER WHEEL DANUBIUS GIURGIU, in sprijinul copiilor institutionalizati

innerCu sprijinul Asociatiei Inner Wheel Danubius Giurgiu, 30 de copii institutionalizati  au avut prilejul sa mearga intr-o excursie la Bucuresti.

Actiunile derulate in beneficiul copiilor aflati in evidenta Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu reprezinta deja un fapt obisnuit pentru Asociatia Inner Wheel Danubius Giurgiu, actiuni similare desfasurandu-se si in anii trecuti. Astfel,  joi, 25 iunie 2015, copiii de la Centrul de Primire in Regim de Urgenta  si casele de tip familial Casa Andrei, Casa Constantin, Casa Gabriela si Casa Mea din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu au avut parte de multe bucurii si surprize.

poza1Dupa un tur al Capitalei, in care le-au fost prezentate obiectivele culturale si istorice ale Bucurestiului, copiii s-au plimbat in parcul Herastrau, iar surpriza a venit atunci cand au fost invitati sa se plimbe cu vaporasul pe lac. Au vizionat  apoi un  film 3D la un cinematograf dintr-un complex comercial, dupa care le-a fost servita masa de pranz la un restaurant.

“Speram ca aceasta actiune a fost o reusita si impactul asupra copiilor a fost  benefic, mai ales ca este pentru prima data cand unii dintre acesti copii merg la Bucuresti. Astfel de actiuni reprezinta  un mare beneficiu pentru copii, bucuria lor nu poate fi descrisa in cuvinte, au fost foarte entuziasmati”, a declarat Monica Laceanu, membra a Asociatiei Inner Wheel Danubius Giurgiu.

Despre autor

-