Publicat : joi, mart. 19th, 2015

Atentie, se… deschid usile! Urmeaza statia Bolintin Vale cu peronul pe partea… stanga

V. IliescuElucubratiile emise de politicieni ating uneori cote paroxistice. Asa s-a intamplat si la conferinta de presa la care fostul pedelist vopsit de vreo doi ani in rosu aprins, Valentin Adrian Iliescu, a vorbit de funie in casa spanzuratului.

Concret: intr-un judet eminamente agrar, ultimul pe tara la infrastructura (drumuri, spitale, gaze), ultimul pe tara la venitul pe cap de locuitor, insa primul pe tara in ce priveste rata analfabetismului si printre primele pe tara la rata somajului – secretarul de stat Iliescu Valentin a batut campii (cu gratie, este adevarat) despre investitii megalomanico-ceausiste.

Metrou de suprafata care sa ajunga pana la Bolintin Vale (cu cap de linie – probabil – la Malu Spart). Nu a fost de ajuns doar atat, pentru ca Iliescu s-a aprins la vorba si „a cosntruit” si a doua linie de metrpou de suprafata – pana la Mihailesti – cel mai probabil sa-i intre in gratii primarului cu care nu s-a inghitit o lunga perioada de timp – Mihai Dobre.

Nevorbit de mult timp in conferinte de presa oficiale si ca sa dea greutate aiurelilor emise vocal, secretarul de stat a declarat ca a vorbit de aceste proiecte cu ministrul transporturilor…

„Nu m-am hazardat sa vorbesc de acest proiect inainte de a vorbi cu domnul ministru Ioan Rus, pe care o sa-l invit la Giurgiu sa va confirme ca sunt proiecte viabile…”.

Ii reamintim politicianului vorbaret cam inainte ca rutele Bucuresti – Bolintin Vale sau Bucuresti – Mihailesti sa devina viabile si zona sa se transforme intr-o Viena a sud-estului Europei, la oamenii astia le trebuie bani de bilet, ca altfel merg cu nasul si nu se justifica investitia… Si le mai trebuie locuri de munca, drumuri asfaltate…

In ce priveste aeroportul de la Adunatii Copaceni despre care a declarat: „nu renunt la acest proiect”, au renuntat altii inainte… Din motive obiective…

La urmatoarea conferinta de presa ii propunem domnului Iliescu o tema „strong”: pe post de „supernasi”, la metroul despre care visa, sa fie angajati Spiderman, Batman, Iron man si Superman, care sa bage spaima in blatisti…

 

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Anonim spune:

  Un articol aberant.
  Cei din Nordul Judetului Giurgiu au nevoie de multe lucruri, dumneavoastra stiti doar sa criticati ceea ce unii incearca sa construiasca acolo.

 2. Domnule Ion Diaconescu,

  Daca sunteti un om drept si un jurnalist profesionist postati aceasta mica scrisoare care prezinta integral CONFERINTA MEA DE PRESA de la sediul PSD Giurgiu. Pentru ca oamenii sa vada daca ceea ce scrieti Dumneavoastra pe acest site si ce am spus eu este corect. Este adevarat.

  Puteti vedea integral CONFERINTA MEA DE PRESA pe Facebook.com / PSD Evenimente Giurgiu

  Vizionati si judecati.