Publicat : joi, iun. 16th, 2016

Audit extern la directiile din cadrul CJ Giurgiu

consiliul-judetean-giurgiu“Vom face un audit extern la fiecare directie din cadrul Consiliului Judetean, iar rezultatul acestui audit va fi comunicat presei locale… Vrem o administrare a judetului transparenta, iar in ce priveste echipa din executivul CJ, aceasta va fi una tanara. In care, presedintele nu va avea puteri discretionare, ci vom lucra ca o echipa. Pana acum am lucrat ca o echipa unita, iar rezultatele nu au intarziat sa apara”, a precizat Marian Mina intr-o conferinta de presa la sediul PSD.mina
In ce priveste echipa cu care va veni la CJ in calitate de presedinte, Marian Mina a precizat ca Marciu Cristian va face parte din aceasta echipa (cel mai probabil in calitate de vicepresedinte). De asemenea, un alt nume pronuntat de Mina a fost cel al lui Razvan Cuc…
“Mi-l doresc in echipa pe Razvan Cuc, care sa se ocupe de gestionarea fondurilor europene, iar pentru aceasta vom cauta si gasi o formula legala. In ce-l priveste pe domnul Cristian Marciu, ne bazam pe maturitatea domniei sale si echipa se va forma in jurul unui de profesionist” a declarat Mina

Despre autor

-

Afisat: 7 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Cred ca auditul extern ar trebui sa aiba ca obiect competentele profesionale, morale si chiar personale ale candidatilor PSD pt ca in campania electorala electoratul nu a auzit de nicio lista de candidati din partea PSD pt CJ! Cum se spune in popor ” rusinica”! De unde au aparut astazi acesti candidati? Astazi domnul Mina inca figureaza salariat al CNADNR( pe bani publici) iar Vinerea viitoare va fi Presedinte al CJ Giurgiu! Ce bine se traieste pe banul public cand ” nasul ” are grija de tine!

  • Dragos spune:

   Nea Gigi, du-te tată înapoi pe baltă că nu e politica de tine..Ai luat 200 de voturi acu’ patru ani când ai candidat,nu te cunoaște nimeni în județul ăsta, faptul că stai pe lângă Beianu sau Anton nu te face om politic. În afară de un tupeu de neam prost, nu te recomandă nimic. Vezi că Flutur a plecat acasă iar Blaga te-a mirosit de mult ce forță ai, mai bine ia-o încet către Dâmbovița natală că aici nu prea mai ai ce face,ti-ai arătat „valoarea”. .

   • blend-a-merde spune:

    Nea dragose, ideea era violarea banului public sub plapuma parvenitilor politici. Matale o dai iliescian (ion): tupeu, neam prost, voturi, bla, bla, tipic psd-ist, înfierare comunistoida. Mai trageţi frână de mâna până la parlamentare, să nu păţiţi ce aţi păţit la prezidentiale.

    • Dragos spune:

     Asa e, cu Stefan si cu Beianu a castigat dreapta alegerile in Giurgiu..Il doare tare grija de banii giurgiuvenilor pe Jiji Stefan, sau mai degraba lanseaza fumigene sa isi ascunda esecul.Daca erau adevarati nu se ajungea la situatia de azi, sa aiba psd majoritate atat de mare. Dar domnu se vrea si parlamentar la toamna, ca are si merite. Iar cu infierarea comunistoida, poate ai prins vremurile alea, eu nu prea, asa ca mai incet cu acuzele nefondate.

     • blend-a-merde spune:

      psd -ul a fost şi va fi cancerul acestei ţări; vezi şi modificarile de legi din ultimele zile pe care presa locală nu le vede din cauza osului de ros Pentru ca un prost să ajungă preşedinte şi pentru a-şi satisface ambiţia de a-l da jos pe basescu, pnl-ul s-a cariat definitiv făcând alianta cu psd-ul. Acum încearcă să poleize rahatul şi vrea să ni-l prezinte drept lingou. Pentru a nu lasa psd-ul să se culce pe o ureche, noi trebuie să ne facem că nu vedem treaba asta şi sa-i bănuim de cele mai bune intentîi.

  • Dragos spune:

   Nea Gigi,du-te tată înapoi pe baltă, pescuitul e domeniul tău,fără supărare.Acu’ patru ani ai luat 200 de voturi când ai candidat,nici acum nu te cunoaște nimeni în județ.Faptul că te-ai aciuat pe lângă alde Beianu sau nea Anton nu te face om politic. Flutur a plecat acasă, Blaga a văzut ce „valoare” ai, așa că te apropii de finalul carierei politice. Dacă te îmbeți cu ideea că ești omul providențial pentru Giurgiu, te înșeli. Cât de curând o iei încet înspre Dâmbovița natală, să mai lupți și pe acolo. PS. Cât ai luat pe baltă?

 2. doduasvili spune:

  domnule ar trebui sa mai umblati si la statul de functii ca sunt multi care n au treaba si o „freaca ” zilnic pe acolo.