Batalie pentru inregistrarea… Partidului Colectiv – „speculantii politici” nu au nicio jena

partidul-colectiv-465x390Site-ul www.supervizor.ro relateaza cu lux de amanunte cum s-au apucat de treaba oportunistii care au profitat de tragedia de la Clubul Colectiv pentru a-si atrage eventuale foloase. Sunt oameni care probabil nici macar nu au participat la manifestarile de protest, insa ce mai conteaza…

„Dupa ce un oportunist din Timisoara, dovedit ulterior a fi traseist politic, a anuntat ca infiinteaza Partidul Colectiv, dupa ce o persoana sau o comunitate deocamdata anonima a “infiintat” (pe Facebook) Partidul National Colectiv si a inregistrat (pe 4 noiembrie 2015) domeniul partidulnationalcolectiv.ro, au aparut noi “speculanti politici” ai tragediei de la Clubul Colectiv.

Primul se numeste Daniela STEFANESCU, este din Bacau si pe 6 noiembrie 2015 a depus la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci) cerere pentru inregistrarea marcii verbale PARTIDUL COLECTIV ROMANIA. Surprinzator, cererea vizeaza numai clasa 45 – Servicii personale si sociale oferite de catre terti, destinate sa satisfaca nevoile indivizilor. Tinand cont de mentiunea existenta pe site-ul OSIM, se pare ca doamna cu pricina a cerut inregistrarea in regim de urgenta (cu plata unor taxe suplimentare). Daniela STEFANESCU este practician in insolventa si mediator autorizat, pentru ambele activitati sediul fiind la domiciliu. Probabil tot “la ea acasa” va functiona si partidul… care se numeste PCR! Este la prima cerere de marca depusa la OSIM.

Pe 10 noiembrie 2015, si Fanel ZAINEA din Bucuresti a depus o cerere la OSIM, pentru marca verbala PARTIDUL COLECTIV, tot numai pe o singura clasa, dar ceva mai amplu descrisa: 45 – Servicii juridice; servicii de securitate pentru protectia bunurilor si persoanelor; servicii personale si sociale oferite de terti pentru satisfacerea unor nevoi individuale. Daca nu avem de-a face cu o concidenta de nume, Fanel ZAINEA este predicatorul din Piata Unirii. Si el este la “prima abatere” legata de marci.

Pe 11 noiembrie 2015, tot pentru PARTIDUL COLECTIV, dar marca combinata si pe mai multe clase, a depus cerere Mihai Ionut BRATILOVEANU din Bucuresti. (…)

Pentru ca Mihai Ionut BRATILOVEANU a folosit clasificarea de la Nisa (cea oficiala, nu tot felul de adaptari tipic romanesti), prezentarea claselor pare “intr-o limba de lemn” si apare o situatie hilara: s-a solicitat inregistrarea marcii PARTIDUL COLECTIV si pentru “echipamente pentru stingerea incendiilor” (clasa 9).”

Articolul complet il puteti citi in www.supervizor.ro