Publicat : mar, ian. 26th, 2016

Beianu si Floricel au fost validati de BPN al PNL

floricel-beianu-1In sedinta Biroului Politic National al PNL de astazi, candidatii “de Giurgiu” au fost validati. Astfel, Florian Nicolae a fost validat pentru candidatura la Primaria municipiului Giurgiu, iar Dumitru Beianu a fost validat pentru candidatura laConsiliul Judetean Giurgiuin postura de… Presedinte.
Desi au existat voci impotriva lui Dumitru Beianu, privind “incompatibilitatea” acestuia vis a vis de criteriile de integritate, in BPN “a atarnat” mai mult decat orice, pozitia Alinei Gorghiu.
Surse apropiate PNL vorbesc si de faptul ca, pe la colturi, lideri importanti de la Centru nu sunt de acord cu incalcarea decalogului PNL, insa nimeni nu are curajul sa spuna asta cu voce tare. Asa ca, trioul Beianu – Stefan – Floricel pot porni “jihadul” campaniei electorale de pe pozitii de… unsi de la Capitala.

Despre autor

-

Afisat: 8 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. GOGU DRUME spune:

  Nu ma onorează validarea candidaturii mele pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu,dar mai ales nu le mulţumesc giurgiuvenilor pentru neîncrederea pe care mi-o acordă şi promit că o să-i dezamăgesc. Le mulţumesc şi adversarilor mei pentru că încearcă cu toate mijloacele să nu imi facă publicitate. Nu am răspunsuri la toate întrebările lor, însă nu vreau să răspund provocărilor dar, la nevoie, pot să nu o fac. Nu imi doresc un management eficient în cadrul Primăriei municipiului Giurgiu. Consider că proiectele pentru nedezvoltarea municipiului meu trebuie să plece de la grija pentru banul public, care nu se cheltuie în aceste momente.

 2. Alexandru spune:

  Halal material. Caractere de mahala, acest autor anonim așa să rămână ANONIM.
  Frică maximă din partea psd.

 3. ioana popescu spune:

  Asta ca sa vedeti ce om de cuvant este si ce autoritate are Alinuta Blonduta in pnl,ea cu Decalogul ei cu tot!! Unii dintre noi chiar am crezut-o ca vrea sa faca ceva! VAX! Nu e decat o sprintara!

 4. Denis M spune:

  De cacao cum poti sa pui un psd ist strecurat în pnl de cateva luni? Si trădătorul de Beianu care cochetează,a pe ascuns cu psd isti cum il mai tineti in partid?

 5. om de rand spune:

  Ha,ha,ha oarba dupa ei !!!

 6. kiki spune:

  Chiar are nevoie judetul de astfel de „personalitati” ,avand in vedere faptul ca orasul/judetul Giurgiu „s-a dezvoltat”sub conducerea acestor „titani”care au gestionat proiecte cu finantare ridicata dar care in realitate nu sunt vizibile.sa nu cumva sa nu candidati,giurgiuvenii chiar au nevoie de practicile si experienta domniilor voastre!ce-ar mai fi sa candideze cei fara experienta?!

 7. Sincer ma amuza cum puteti in numai 8 randuri sa strecurati : una bucata ironie ,3 aluzii si 2 neadevaruri ….hahaha . Sincer dintre toti scriitorii taberei adverse va admir ( si va detest in acelasi timp ) cel mai tare. Dvs. valorati pentru echipa D-lui Badalau mai mult decat o armata. Sper ,spre binele Dvs ,sa si dea Gim-ului (in targ umbla vorba ca da… 😉 ) ce-i al Cezarului….Ca altfel …de ce atata truda!?! …hahaha