Bilete mai ieftine la Teatru!

cretu cosmin“Incercam sa scoatem teatrul, ca perceptie, dintr-o zona usor ezoterica si sa-l integram direct in cetate, pentru ca altminteri, daca teatrul nu-si va asuma un rol civic, un rol care sa insemne continuarea procesului educational, nu ne gasim rostul in acest oras”, a precizat directorul Teatrului “Tudor Vianu”, Cosmin Cretu.
Declaratia a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa, unde directorul institutiei de cultura a prezentat si un bilant al activitatii, dupa doi ani de mandat.
Bilete mai ieftine la Teatru
Printre proiectele prezentate sunt si modificari… De exemplu, proiectul “Piticii negustori” – targul de jucarii – nu va mai avea loc in toamna, ci va fi mutat in aceasta primavara, in data de 19 mai, iar un proiect surpriza, “o gaselnita de ultim moment” a fost anuntat de Cosmin Cretu in acelasi context…
“Din discutiile pe care le-am avut dupa spectacolul oferit gratuit seniorilor, din discutiile pe care le-am purtat cu elevii, am inteles cat de importanta este prezenta in sala a familiilor. Motiv pentru care am decis ca pana la sfarsitul acestei stagiuni, incepand cu saptamana viitoare, pretul biletelor sa se schimbe.
In acest moment, pretul biletelor este stabilit la 9 lei pentru copii, 10 lei pentru adolescenti si pensionari si 18 lei pentru adulti.
Incepand cu saptamana viitoare, absolut orice persoana care vine la teatru insotita de un copil, va plati biletul la pret redus – doar 20 de lei (in loc de 28 de lei).
Ideea este sa incurajam prezenta familiilor in sala de Teatru, sa ii facem pe oameni sa inteleaga ca, pana la urma, un act artistic este un motiv de sarbatoare”, a spus Cosmin Cretu.