Publicat : vin, apr. 24th, 2015

Bursa locurilor de munca – multi chemati, putini alesi

bursaPe data de 24 aprilie 2015 s-a desfasurat Bursa Generala a Locurilor de Munca. Aceasta actiune este o masura activa care presupune confruntarea directa a cererii cu oferta de forta de munca.

Bursa Generala a Locurilor de munca, desfasurata in 24 aprilier 2015 in cele doua locatii din judetul Giurgiu: Restaurantul Miorita si in orasul Bolintin Vale la sediul Bibliotecii din localitate a fost un real succes.

In vederea identificarii locurilor de munca vacante, functionarii publici din cadrul A.J.O.F.M. Giurgiu au contactat un numar de 187 agenti economici.

Au participat la bursa un numar de 52 agenti economici care au oferit 392 locuri de munca vacante, principalele domenii de activitate in care au fost oferite locuri de munca vacante au fost: agricultura, constructii, industria confectiilor, industria alimentara, servicii, comert, servicii de protectie si paza, asigurari.

La aceasta bursa , au participat un numar de 403 persoane aflate in cautarea unui loc de munca, fiind preselectate in vederea sustinerii de probe de lucru sau interviuri la sediul firmelor, un numar de 242 persoane, fiind emisa si o dispozitii de repartizare, cu incadrare in munca pe loc, in meseria de sofer autoturisme si camionete

A.J.O.F.M. Giurgiu implementeaza mai multe proiecte finantate din fonduri UE, in cadrul carora se deruleaza cursuri de calificare, bursa fiind un prilej de mediatizare a acestora in randul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, fiind identificate persoane care s-au inscris la cursurile de formare profesionala ce urmeaza a fi organizate in perioada urmatoare.

Despre autor

-