Publicat : mie, iul. 27th, 2016

Camelia Potec, presedinta Federatiei Romane de Natatie a participat la deschiderea taberei internationale “Salvatori din Apa”

Potec okLuni, 25 iulie a inceput editia a III- a a taberei internationale ,,Salvatori din apa” organizata de Crucea Rosie Giurgiu. La deschiderea festiva din acest an, care a avut loc la Complexul Riviera, pe langa oficialitatile locale, invitat de onoare a fost campioana olimpica la natatie, presedinte al Federatiei Romane de Natatie, Camelia Potec.
Aceasta a declarat ca este onorata de invitatie si ca nu este pentru prima data cand vine la Giurgiu.
“Astazi sunt onorata sa ma aflu aici, la acest eveniment. Pentru cei care practica inotul, instructori, dar si sportivi, metodele de prim ajutor in caz de inec sunt absolut necesare. De aceea, imi doresc o colaborare intre Crucea Rosie si Federatia Romana de Natatie”, a spus Camelia Potec.
Timp de o saptamana, echipaje din 13 judete ale tarii vor fi instruite de specialisti Crucii Rosii Romane si Bulgare cu privire la tehnicile de salvare din apa si prim-ajutor in caz de inec, atelierele de lucru fiind programate zilnic, atat la Piscina Riviera cat si pe malul Dunarii.

Despre autor

-