Publicat : joi, mai 19th, 2016

Canalul Cama – zona de care tot mai mulți giurgiuveni s-au indrăgostit

cama 2Din data de 2 mai și până în prezent pontonul de pe Canalul Cama a fost luat cu asalt de giurgiuveni – aceștia alegand să vină la noua structura de primire turistică cu funcțiuni de agrement. Unul dintre motivele afluxului zilnic de giurgiuveni este si… curiozitatea, faptul ca se intampla ceva nou in orașul nostru și, mai mult decat atat, oamenii își doresc sa socializerze si sa profite de experiente noi.
In fiecare zi a săptămânii, dar cu cel mai mare flux în weekend, giurgiuvenii au venit in numar mare si au inchiriat ambarcatiunile existente in acest moment la noua bază de agrement din municipiul Giurgiu.cama 3
Centrul de Agrement – Canal Cama, este un loc construit parca specialpentru a scăpa de stresul cotidian, de a face miscare, de a te incarca cu energie pozitiva si a profita de liniștea care te invaluie in mijlocul naturii.
Adrian Delea, directorul Direcției Administrare Active din Proiecte cu Finanțare Europeană din cadrul Primariei Giurgiu ne-a precizat ca in perioada următoare va fi achiziționată încă o serie de bărci și hidrobiciclete, iar “zestrea” directiei va ajunge la 21 de ambarcațiuni.
Asadar, toti cei care doresc să evadeze pentru cel puțin o oră din rutina zilnică, sunt așteptati în fiecare zi a săptămânii începând cu ora 10:00, la Canalul Cama. Prețul pentru plimbarea cu hidrobicicleta este de 5 lei/ ora, iar pretul pentru inchirierea unei barci cu vasle este de 7 lei/ora.

Despre autor

-