Publicat : joi, oct. 27th, 2016

Candidatii ALDE Giurgiu si-au depus dosarele la BEJ – tinta lor: un deputat si un senator!

aldeAstazi, 27 octombrie, candidatii de pe listele ALDE Giurgiu, insotiti de mai multi sustinatori, si-au depus la Biroul Electoral Judetean, dosarele cu listele de candidati pentru alegerile parlamentare.
Au fost prezenti candidatii ALDE de pe locurile eligibile: Toma Petcu – locul I pentru Camera Deputatilor si Vasile Mustatea – locul I pentru Senat. Alaturi de acestia au mai fost si candidatii de pe celelalte locuri pentru Parlamentare: Vasile Gusatu, Mariana Iancu, Alexandru Vladu si Ionel Muscalu.
Copresedintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu a precizat ca tinta organizatiei de la Giurgiu este castigarea cel putin a unui post de deputat si unul de senator
„Prima mea speranta este legata de alegatori, in sensul ca astept o prezenta masiva la vot, chiar si in cazul in care conditiile meteo pot fi total nefavorabile. Imi doresc o prezenta mare la vot pentru a avea o imagine a ceea ce isi doresc cetatenii, nu ca la alegerile locale, cand in urma absenteismului accentuat nu a fost tocmai ce ne-am droit. Imi mai doresc prezenta masiva la vot pentru ca am incredere in alegatorii giiurgiuveni, atat la nivelul municipiului, cat si la nivelul judetului.
De asemenea, imi doresc foarte mult sa castigam cel putin un deputat si un senator. In acelasi timp este foarte important pentru noi sa consolidam ALDE, sa aratam ca suntem al treilea partid din judet si chiar ne propunem sa devenim al doilea partid care conteaza in Giurgiu si in tara”, a declarat Toma Petcu..
La randul sau, Vasile Mustatea, candidat pe loc eligibil pentru Senatul Romaniei a precizat ca isi doreste ca ALDE Giurgiu sa fie ce-a de-a doua forta politica din judet, aratandu-si increderea ca formatiunea din partea careia candideaza va obtine un post de deputat si unul de senator.

Despre autor

-