Publicat : Dum, nov. 27th, 2016

Candidatii PNL Giurgiu continua discutiile cu cetatenii din localitatile judetului

pnl-calugareni-5Desi timpul a fost potrivnic, candidatii PNL Giurgiu pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie si-au respectat cu precizie de ceasornic calendarul intalnirilor cu electoratul, stabilit la inceputul campaniei electorale.
Gheorghe Stefan (candidat PNL pentru Camera Deputatilor), Dan Vlaicu (candidat PNL pentru Senat), Marian Maroiu (candidat PNL, locul II pentru Camera Deputatilor) si Dumitru Beianu (candidat PNL, locul II pentru Senat) au luat la pas fiecare ulita din localitatile judetului si au stat de vorba cu cetatenii, fie pe strazi, fie chiar in gospodariile acestora, prezentandu-si programul electoral.pnl-calug-1Gheorghe Stefan preciza intr-un comentariu pe contul sau de pe facebook ca a discutat cu oamenii despre proiectele pe care doreste sa le sustina in Parlament, proiecte care sa imbunatateasca considerabil viata cetatenilor judetului.pnl-calugareni-3Calugareni, Adunatii Copaceni sau orasul Mihailesti (unde candidatii PNL au fost pentru a doua oara) si municipiul Giurgiu, sunt ultimele localitati “batute” in saptamana care tocmai s-a incheiat.

Articol comandat de PNL – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160004.

mih-1ad-cop-2ad-cop-1mih-2mih-3

Articol comandat de PNL – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160004.

Despre autor

-