Publicat : Dum, nov. 13th, 2016

Candidatii PNL pentru alegerile parlamentare au avut primele intalniri cu alegatorii, dupa startul oficial al campaniei electorale

candidati-pnlGheorghe Stefan (candidat pe locul I la Camera Deputatilor), Dan Vlaicu (candidat pe locul I la Senat), Marian Maroiu (locul II pentru Camera Deputatilor si Dumitru Beianu (candidat pe locul II pentru Senat), insotiti de numeroasi militanti PNL au avut sambata dimineata o prima “iesire in decor” – tinta lor fiind Piata Centrala si zona centrala a municipiului Giurgiu.
Ce au aflat candidatii liberali de la electoratul din municipiu? Ca exista o serie intreaga de nemultumiri ale oamenilor vis a vis de clasa politica sau ca o “schimbare la fata” a politicii, cu oameni noi, neatinsi de coruptie ar fi un pas inainte pentru dezvoltarea sanatoasa a comunitatilor…
Linistiti din acest punct de vedere (cel putin in ce priveste innoirea clasei politice, pe locurile I de pe listele liberalilor giurgiuveni sunt persoane care nu au fost implicate in scandaluri mediatice), candidatii au stat de vorba cu oamenii, si-au prezentat succint programul de guvernare si au luat pulsul electoratului.
“Sunt optimist dupa aceasta prima luare de contact cu oamenii din municipiu. De asemenea, sunt increzator in votul giurgiuvenilor care, sunt convins, vor da dovada de intelepciune si vor vota pentru normalitate, nu pentru coruptie si subdezvoltare”, a precizat pentru Opinia giurgiuveanului Gheorghe Stefan.
“Obiectivul nostru este de a capta atentia oamenilor din municipiul si judetul Giurgiu cu proiecte fezabile, care sa aduca bunastarea cetatenilor. Nu ne permitem sa mintim electoratul cu promisiuni hazardate, asa cum procedeaza alti competitori electorali”, a declarat la randul sau Dan Vlaicu.

Articol comandat de PNL – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160004.

dan-vlaicu-2-okmaroiu-1-okgheorghe-stefan-okbeianu

Articol comandat de PNL – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160004.

Despre autor

-