Publicat : joi, mai 12th, 2016

Candidatul Partidei romilor dezvaluie jocurile murdare din politica locala

Mihaita GrigoreIntr-o conferinta de presa candidatul la primarie din partea Partidei Romilor, Mihaita Grigore a lansat un atac virulent asupra contracandidatilor sai.
Reprezentatul romilor a devoalat parcticile contracandidatilor de a castiga voturi prin metoda trocului: “iti dau un porc imi dai un vot”.
Mihaita Grigore i-a atentionat pe contracandidati ca toate incercarile lor “de negustorie cu votul” au fost filmate si inregistrate iar dovezile sunt in posesia lui si i-a atentionat sa renunte la astfel de practici. In caz contrar, Grigore a declarat ca dovezile vor fi facute publice cu o saptamana inainte de alegeri.
Mihaita Grigore nu s-a oprit aici cu declaratiile, el a precizat ca a primit amenintari sa renunte la candidatura, insa el a afirmat ca nu este speriat si ca isi va continua campania electorala in limitele prevazute de lege.
Mihaita Grigore a spus ca nu ii este frica de nimeni si nimic iar amenintarile il ambitioneaza si ii dau incredere pentru a continua aceasta “lupta” pentru postul la primarie.
Candidatul la primarie a incheiat conferinta de presa cu afirmatia ca nici un contracandidat nu a venit cu solutii, ci doar cu promisiuni. Acesta a concluzionat ca cetatenii au nevoie de solutii, locuri de munca, nu doar de vorbe goale.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Blend-A-Merde spune:

    E un dur. L-a speriat si pe Obama. Chit ca nu mai candideaza