Publicat : vin, feb. 20th, 2015

Cardul Profesional European 2 – un sistem integrat la nivel national

SAMSUNGAgentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, in vederea cresterii gradului de satisfacere a cerintelor clientilor (someri, angajatori, persoane aflate in cautarea unui loc de munca), aplica planuri de actiune individualizate pentru solicitantii de locuri de munca, precum si cresterea nivelului competentelor profesionale ale personalului implicat in furnizarea acestor servicii.

In acest context, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a initiat impreuna cu partenerul sau, Soft Business SRL, proiectul national „Cardul Profesional European 2 – instrument inovativ de modernizare si eficientizare a activitatii SPO”.

Cardul Profesional European este un instrument modern destinat persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca conceput pentru a scurta calea si a reduce timpul necesar accesarii serviciilor oferite de Serviciul Public de Ocupare, aflat el insusi intr-un proces de modernizare. Cardul Profesional European este totodata si un instrument util functionarului din cadrul Serviciului Public de Ocupare, facilitand utilizarea optima a resurselor si micsorand timpii de procesare a informatiei.

Elementul de noutate al acestui proiect il constituie integrarea de noi functionalitati, precum si deschiderea de noi centre pentru emiterea de carduri.

Prin noile functii integrate, Cardul Profesional European va asigura cresterea calitatii serviciilor de informare si orientare in cariera si a celor de mediere a muncii oferite persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, asigurandu-se astfel atat imbunatatirea performantelor, cat si dezvoltarea unor servicii personalizate mai bune de asistenta pentru beneficiarii Serviciului Public de Ocupare.

Despre autor

-