Publicat : mie, mart. 18th, 2015

Cartierul Tineretului – o noua casierie a Directiei de Taxe si Impozite Locale

casierie 1Marti, 17 martie, Primaria Giurgiu a inaugurat, in cartierul Tineretului, o noua casierie pentru plata taxelor si impozitelor. Locatia acesteia este la Punctul Termic PT 64, in spatele magazinului ANDY.

„Aceasta masura era necesara pentru decongestionarea afluxului de cetateni care veneau la sediul Directiei de Taxe si Impozite Locale Giurgiu pentru a-si achita anumite datorii catre administratia locala. Cartierul Tineretului este zona cu cea mai mare densitate a populatiei din municipiu si, mai mult de atat, aceasta casierie ii scuteste pe giurgiuvenii din aceasta zona a municipiului de drumul pana in celalalt capat al orasului, unde este sediul nostru”, a declarat Laurentiu Tintea, directorul DITL Giurgiu.

La inaugurarea Agentiei au participat viceprimarul Alexandru Vladu, direcrorul DITL Giurgiu si sefi ai institutiiilor subordonate Consiliului Local si Primariei. Programul de lucru al Agentiei DTIL din cartierul Tineretului este zilnic intre orele 7.30-15.30 , iar giurgiuvenii vor avea la dispozitie doua ghisee unde isi pot achita taxele si impozitele locale. Acest punct de lucru al Directiei de Taxe si Impozite Locale vine in completarea celorlalte casierii existente: sediul DTIL(zona Policlinica) si Piata Centrala. Pe viitor municipalitatea intentioneaza sa mai deschida o casierie si in zona Negru Voda, unde cetatenii vor beneficia de aceleasi servicii de incasare taxe si impozite.

Despre autor

-