Publicat : joi, mart. 26th, 2015

Ce locuri de munca sunt disponibile pe piata giurgiuveana

somajPotrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu sunt inregistrate 106 locuri de munca vacante, in perioada 25 martie – 31 martie 2015.

Pentru studii medii, profesionale si lucratori calificati/necalificati sunt disponibile 85 locuri de munca, dintre care: barman; confectioner asamblor articole din textile; croitor; electrician; femeie de serviciu; incarcator descarcator; infirmiera; ingrijitor la unitati de ocrotire sciala si sanitara; ingrijitor cladiri; lacatus mecanic; lucrator comercial; lucrator pentru salubrizare; maistru constructii civile, industriale si agricole; masinist la masini cale mecanizare usoara si grea; mecanic auto; mecanic utilaje; muncitor necalificat; operator introducere, validare, prelucrare date; operator la tratarea si epurarea apelor uzate; ospatar; patiser; paznic; preparator produse lactate; receptioner hotel; sofer; stivuitorist; sudor; tamplar; tinichiugiu; tractorist; vopsitor auto, etc.

Pentru persoanele cu studii superioare si postliceale sunt oferite locuri de munca, in urmatoarele meserii: administrator financiar; administrator societate comerciala; agent commercial; agent vanzari; asistent medical; contabil; expert accesare fonduri structural si de coeziune europene; facturist; gestionar depozit; inginer chimist; inginer constructii civile, industriale si agricole; inspector de specialitate; instructor educator; laborant chimist; referent; subinginer constructii civile, industriale si agricole .

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu reaminteste tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, ca pot consulta zilnic lista locurilor de munca vacante la sediul AJOFM Giurgiu din mun. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 202/5 D, mezanin sau pe site-ul institutiei www.giurgiu.anofm.ro.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
 1. Ca de obicei BISERICA cere bani de la bugetul Consiliului Judetean . Cum CJ nu are tiparnitza proprie de bani inseamna ca acesti bani trebuie luati din alte locuri : sanatate , dezvoltare , invatamant, bolnavi cu boli incurabile…etc
  In sedinta din 3.04.2015, 54 de persoane aflate in situatii disperate (boli grave,ireversibile si fara venit ) din intreg teritoriu judetului au solicitat disperat ajutor de la Consiliu .
  BISERICA a cerut o suma de 2 ( doua ) ori mai mare decat toti cei 54 de oameni la un loc a caror viata in multe cazuri chiar depinde de acest ajutor. Cati altii necajiti mai sunt in judet care ar avea nevoie de bani ?
  Dar banii nu sunt ai consilierilor judeteni ci ai Dvs , ai alegatorilor .Asa ca va intreb : SUNTETI DE ACORD CA ACESTI BANI SA FIE DATI BISERICII ?

  1 MANASTIREA SF. M. MC. GHEORGHE GIURGIU 70.000
  2 PAROHIA BUNA VESTIRE GIURGIU 40.000
  3 PAROHIA CHIRIACU-BISERICA ADORMIREA MAICII DOMNULUI 8.600
  4 MANASTIREA SF. IOAN RUSUL 20.000
  5 PAROHIA SF MARTIRI BRANCOVENI 50.000
  6 EPISCOPIA GIURGIULUI 40.000
  7 PAROHIA SF. M. MC. GHEORGHE 40.000
  8 PROTOIERIA BOLINTIN 30.000
  9 PAROHIA BOLINTIN VALE II 20.000