Publicat : mie, apr. 15th, 2015

Ce sanctiuni au dat jandarmii in perioada sarbatorilor pascale

jandarmi_pazaNoua sanctiuni contraventionale au aplicat jandarmii giurgiuveni in perioada sarbatorilor Pascale. In intervalul 11-13 aprilie a.c., efectivele Jandarmeriei Giurgiu au executat misiuni de asigurare si mentinere a ordinii si sigurantei publice pe timpul manifestarilor religioase organizate in zona de competenta a inspectoratului.

Pentru ca activitatile sa se desfasoare intr-un climat de normalitate, jandarmii au actionat cu patrule de ordine publica, echipe operative de interventie si prevenire a faptelor antisociale, independent si in cooperare cu Politia, in municipiu si in localitatile Bolintin Vale, Ghimpati, Draganescu, Clejani si Letca Noua.

Pe timpul misiunilor jandarmii nu s-au confruntat cu situatii de tulburare grava a ordinii si linistii publice, insa nu au lipsit micile incidente survenite, in unele cazuri, pe fondul consumului de bauturi alcoolice. Acestea au fost aplanate de jandarmi, iar persoanele in cauza au fost sanctionate contraventional pentru fapte precum: provocarea de scandal, adresarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, consumul de bauturi alcoolice in locuri publice, refuzul consumatorului de a parasi un local public dupa ora de inchidere sau la cererea indreptatita a unui salariat al localului.

Valoarea totala a sanctiunilor contraventionale aplicate este de 1.500 lei.

Despre autor

-