Publicat : mie, oct. 21st, 2015

Centru de colectare a deseurilor electrice si electronice in municipiul Giurgiu

rorec Asociatia Romana pentru Reciclare RoReC in parteneriat cu Primaria Municipiului Giurgiu inaugureaza la inceputul lunii noiembrie 2015 Centrul de Colectare deseuri de echipamente electrice si electronice. Acesta punct de colectare din Giurgiu face parte din Reteaua Nationala de Colectare RoReC, realizata in parteneriat cu primariile.

Deseurile electrice reprezinta 5-6% din totalul deseurilor  unei comunitati.  Asa cum gunoiul menajer nu este pastrat in casa, nici echipamentele vechi sau stricate nu trebuie depozitate in gospodarie ori aruncate la intamplare. Ele trebuie colectate si reciclate corect din ratiuni ce tin strict de protectia mediului inconjurator, de riscul pe care il prezinta potentialul lor toxic, precum si de protejarea resurselor naturale ale pamantului.
Asociatia RoReC pune la dispozitia populatiei un serviciu de colectare permanent, prin preluarea de comenzi pentru ridicare de la domiciliul sau sediul organizatiei la TelVerde 0800.444.800 (apel gratuit din toate retelele de telefonie).
Evenimentul inaugural va avea loc, miercuri, 4 noiembrie 2015, incepand cu ora 10:00, la Centrul de Colectare deseuri electrice si electronice, strada Gloriei, nr.7.

Despre autor

-