Publicat : lun, feb. 29th, 2016

Consiliul Judetean – Cu bata in balta declaratiilor penibile

boerescuConsilierul PNL Mihnea Boerescu nu a ratat nici astazi (29 februarie) ocazia de a aduce in plenul sedintei penibilul razboi personal cu Vasile Mustatea. Si pentru a impresiona, Boerescu si-a adus cu el cavaleria grea de pe facebook, niste oameni si ei, care au asistat stingheri la suicidul mediatic al gurului…
“Cestiunea arzatoare” la ordinea zilei, asa cum era de asteptat, a fost atacul la baioneta si cu pieptul gol la punctul sapte de pe ordinea de zi – acordarea unor sprijine financiare. Mihnea Boerescu s-a aruncat… boureste cu capul inainte, intreband de ce se acorda sprijine financiare pentru doua persoane fizice si un ONG.
“… Pentru ca doamna Budrinca Constanta este referent si la pozitia 15 figureaza Budrinca Ionel, fiul acesteia, cu un ajutor de 15 milioane lei vechi. Iar la pozitia 45 figureaza consilierul personal al presedintelui CJ, Petre Mimis, cu suma de 45 de milioane de lei vechi. Aici nu este conflict de interese? Iar la pozitia 72 figureaza Asociatia Friends to Friends, care a solicitat 240 milioene de lei vechi, asociatie care a mai primit astfel de ajutoare”, s-a avantat ca un… cocosel Mihnea Boerescu.
Tot auditoriul era convins ca Vasile Mustatea nu mai are cuvintele la el si va apela la un vocabulary de la cei din jur, insa acesta a raspuns scurt si la obiect. Ionel Budrinca este doar… o potrivire de nume cu doamna referent, Petre Mimis primeste sprijinul pentru editarea unei lucrari (Mimis este doctor inginer), iar in ce priveste Asociatia Friends to Friends, aceasta editeaza singura revista de cultura din judetul Giurgiu – Valahia – iar aceasta revista este editata cu sprijinul Consiliului Judetean.
Constatand ca ii fuge pamantul de sub picioare, Mihnea Boerescu a trecut la planul B, reprosandu-i lui Mustatea ca nu ar fi ajutat o familie din Darasti Vlasca, familie careia i-a luat foc casa si care ar fi solicitat un ajutor de 2.000 de lei, chestiune peste care (omul fara inima si fara niciun pic de suflet ) Vasile Mustatea a trecut fara niciun pic de compasiune.
Si aici, Boerescu “a dat un zbarci”, Mustatea explicandu-i ca nu a ajuns la el o asemenea cerere, iar perioada de care era vorba a coincis cu perioada cand presedintele CJ era in concediul de odihna. Explicatia l-a facut pe Boerescu sa exclame: “Legal sunteti extrem de protejat, insa nu mai sunteti credibil, domnule presedinte”.
Nu stim cat de credibil este sau nu Vasile Mustatea, insa nu ne putem reprima cateva intrebari:
– Cine sunt cei care i-au facut campanie electorala lui Vasile Mustatea in 2012, umar la umar cu Lucian Iliescu?
– Nu acelasi Boerescu & co vota cu ambele maini schimbarea lui Iliescu si “intronarea” lui Mustatea la conducerea PNL?
– Cine sunt cei care au lucrat intens la distrugerea credibilitatii lui Vasile Mustatea? Si de ce?
– A fost si este o distrugere sistematica din interiorul vajnicului si preacinstitului PNL?
Sigur ca nu ne asteptam la raspunsuri. Motivul actiunilor concertate ale neoliberalilor asupra lui Mustatea nu au nicio legatura cu doctrina, ideologia, statutul PNL sau cu faptul ca intre ei ar fi mari deosebiri in ce priveste bunastarea cetatenilor. Nicio legatura cu… teoria ci cu chestiuni mult mai pragmatice, mai pamantene, asupra carora vom reveni cand va fi momentul.

Despre autor

-