Publicat : joi, feb. 4th, 2016

Consiliul Local al Tinerilor – Party de Valentine’s Day

valentine s dayValentine’s Day este prilejul perfect pentru cuplurile de indragostiti sa isi declare iubirea, in cadrul unui eveniment special, organizat de Consiliul Local al Tinerilor, vineri 12 februarie, in Clubul Dana V, incepand cu ora 21.00. Organizatorii anunta o seara de vis cu multe concursuri, premii , muzica, distractie si voie buna!
Cuplul castigator Miss si Mister Valentine’s Day, va putea sarbatori dragostea cu preparate speciale intr-o atmosfera plina de tandrete, oferite de Restaurantul Casa cu Flori.
Tinerii indragostiti vor savura o cina romantica pe acorduri muzicale seducatoare si vor imortaliza momentul intr- o zona amenajata pentru fotografii. De asemenea, cu sprijinul Clubului Nautic SAN GIORGIO, cuplul castigator al locului II, se va bucura de o croaziera pe Dunare.
Consiliul Local al Tinerilor Giurgiu va oferi si alte surprize curajosilor ce vor participa la concursurile organizate de noi.
Pentru cei care inca nu si-au declarat dragostea, aceasta zi de este un prilej foarte bun de a arata persoanei iubite ce simtiti cu adevarat. Cu ocazia aceasta, CLT Giurgiu ii invita pe participantii care doresc sa guste ” mirajul” unei casnicii, sa incerce o casatorie pentru o zi, oficializata de edilul Municipiului Giurgiu, dl Primar Nicolae Barbu. Cuplurile care au avut curajul sa- si declare iubirea sau sa isi actualizeze juramintele, indiferent de varsta, vor primi certificate de casatorie.

Despre autor

-