Publicat : vin, iul. 8th, 2016

Consumul excesiv de noapte polară a minții dăunează grav judecății!

noaptea mintiiSăptămâna asta mi-a expus, de la minus la plus infinit plaja pe care baleiează cea mai importantă piesă din sistemul judiciar: judecătorul. Nu a fost chiar o trecere de la extaz la agonie dar a fost o demnostrație a unui fapt extrem de important: cât de mult se regăsesc într-un proces și implicit în hotărârea pe care o ia trăsăturile de caracter ale judecătorului.
Sper să realizați parcurgând aceste rânduri cât de subiectiv este încă actul de justiție în România. Și nu are cum să fie altfel, atât timp cât judecător este și doamna cu pantofi albaștri, și judecătoarea cea de masoni vânătoare.
Nu voi zăbovi prea mult asupra primei, ați citit povestea, și fiind un popor lipsit de bucurii substanțiale și iubitor de povești lacrimogene nu vreau să mi se spargă oalele în cap spunând că, deși bine intenționată în aparență, purtătoarea de pantofiori marca Vrăjitorul din Oz a fost la rândul ei prea subiectivă. Acum depinde și ce va scrie în sentință. Posibil ca “lupul cel rău” din poveste să fi depus deja o cerere de recuzare sau să își întemeieze apelul tocmai pe culoarea pantofilor.
Ce m-a șocat cu adevărat a fost motivarea judecătoarei Camelia Bogdan în cererea depusă la CSM împotriva judecătorului Lucian Netejoru, inspectorul șef al Inspecției Judiciare, care ar avea două mari “bube”: e mason și ascultă Radio ZU! Ba mai vorbește și cu Mihai Morar pe facebook!
Doamna judecător, există o foaie volantă foarte interesantă, care se numește Declarația Universală a Drepturilor Omului, v-o recomand, mai ales pe la art. 18-20. E treaba cu libera asociere și apartenența la un grup. Ca să nu mai vorbim de C.E.D.O. sau de Constituția României. Mai mult, din câte îmi amintesc nici masoneria, nici Radio Zu și nici Mihai Morar nu au fost scoși în afara legii.
Fraților, să ne înțelegem: doamna Camelia Bogdan este judecător la Secția a II-a Penală a Curții de Apel București, instanța care judecă în apel și/sau recurs procesele penale din București, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Călărași și Ialomița, adică mai mult de 15% din populația României!
Dacă ajungem inculpați, uităm să închidem telefonul în ședința doamnei Bogdan și ne sună de la Zu să ne anunțe că am câștigat un brăduț odorizant, am dat de dracu’! Beciul Domnesc scrie pe noi!
Radio Erevan
Preluare de pe site-ul http://www.justitiepentrutoti.ro/2016/07/08/consumul-excesiv-de-noapte-polara-a-mintii-dauneaza-grav-judecatii/ 

Despre autor

-