Publicat : mar, dec. 22nd, 2015

Copiii institutionalizati l-au primit pe Mos Craciun… din Bucuresti

mos 1In prag de sarbatori, un grup de bucuresteni a adus cadouri copiilor din cinci case de tip familial, structuri rezidentiale din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu. Astfel, duminica, 20 decembrie 2015, Mos Craciun si ajutoarele lui au sosit de la Bucuresti incarcati de daruri constand in dulciuri, jucarii si hainute.
Cei 48 copii aflati in plasament in casele de tip familial Soarele, Gabriela Ansaloni, Andrei si Casa Mea au fost bucurosi de oaspeti, i-au primit cu multa caldura, au cantat colinde, au spus poezii si au fost foarte incantati de darurile primite, mai ales ca Mos Craciun a stat de vorba cu fiecare si a promis ca va veni si anul viitor.
”Anul trecut a fost primul an in care am venit la copiii din casele de tip familial din Giurgiu; le-am promis de atunci ca Mos Craciun va sosi din nou. Am putut aduce toate aceste cadouri cu sprijinul mai multor colegi si prieteni care s-au implicat pentru a aduce o bucurie celor mici. Ne-am bucurat si noi, la randul nostru, pentru ca i-am vazut atat de veseli pe copii la intalnirea cu Mos Craciun si atat de incantati de fiecare cadou”, a declarat d-l Virgil Papuc, organizatorul acestei actiuni.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Geta spune:

    Da, asa este, pot confirma, si multumim celor care s-au gandit la acesti copii. Astept si de la alesii locali de la Giurgiu acelasi gest.