Publicat : mie, aug. 5th, 2015

Cum a reusit “Dorel” sa incurce… blocurile

dorel 1Intr-o recenta conferinta de presa, primarul Nicolae Barbu a relatat cum a reusit “Dorel” sa demoleze 10% dintr-un bloc… din exces de zel, dar si masurile care s-au luat de catre municipalitate. Este vorba despre ceea ce s-a intamplat in zona Istru, unde un angajat zelos a inceput demolarea unui bloc care… nu trebuia daramat.

“In timp ce superiorii lui s-au dus la Primarie pentru a prelua documentele de incepere a lucrarii de demolare a unui camin, muncitorul a dat dovada de…initiativa si a inceput demolarea altui bloc.

“Noroc ca am trecut pe acolo si am oprit demolarea… Ei aveau locatia unde trebuiau sa actioneze in documentatia de atribuire, numai ca muncitorul cu utilajul a dat dovada de exces de zel. Se va face o expertiza de catre o comisie care a fost constituita, iar vinovatii vor plati. Ceea ce vreau sa precizez este faptul ca blocul era predat catre ANL de o buna bucata de timp (10 ani – N.R.), iar cei de la aceasta institutie ne-au trimis o adresa prin care ne-au transmis faptul ca pretul pentru reabilitarea acestui bloc este de 650 euro/mp, iar pretul pentru constructia unui bloc nou este de 328 euro/mp”, a precizat primarul Barbu.

dorel 2Edilul sef a mai spus ca greseala muncitorului zelos nu are nicio legatura cu Primaria, iar cine a gresit va plati.

“Regula de baza este ca cine greseste, plateste. Nu imi plac actiunile in stil pompieristic. Trebuie actionat legal, institutional, cu documentele facute asa cum trebuie”, a mai spus Nicolae Barbu.

Despre autor

-