Publicat : joi, mart. 31st, 2016

D’ale campaniei…

Vladu 1 – Slogan – potrivit pentru ALDE, dar complet penibil scris fix sub Alexandru Vladu – ” O romanie liberala”. Un Alexandru Vladu plecat prin transfer (din cauza de OG 55) de pe dedemobilul lui Dan Diaconescu in bratele primitoare ale “conjudeteanului” sau, Liviu Dragnea (PSD). Acelasi Alexandru Vladu a spart zidul sonic al vorbelor politicianiste (cand se juca cu fundul in doua luntrii) si a facut rapid saltul de la social-democratie la liberalism. In numai un an! De aceea spunem ca sloganul nu i se potriveste, si nu intelegem de ce… i l-au potrivit cei de la ALDE. Raspunsul ar fi unul singur: pentru ca si penibilul trebuie… sa arate cosmetizat.XX Vladu
– Si pentru ca vorbeam de penibil, am vazut cu totii corturile ALDE, unde se strang semnaturi de sustinere. O treaba bine facuta, occidental. Pacat ca se da cu mucii in fasole, asa cum ne-am obisnuit in tara lucrului bine facut. Dupa modelul desuet al PSD-ului de acum opt ani, cand Vanghelie il garanta pe “Prostanac” sau pe “Abramburica”, ne-am trezit ca Vladu face acelasi lucru. Arunca bani pe poze (foarte bine, economia locala trebuie sa duduie), astfel ca ne-am trezit cu niste unii, pseudoanonimi, care “semneaza” (nu stim daca si garanteaza) pentru candidatul la Primarie. Cati dintre giurgiuveni stiu cine sunt cei din poze? In ritmul asta, cine vrea sa isi vada poza pe cort, semneaza si garanteaza pentru Vladu. Parca am auzit-o si pe… Petronela. E un personaj pitoresc si mult mai cunoscut decat o parte din ilustrii anonimi… trasi in pozele expuse pe corturi.Alexandru Vladu x
– Certat cu limba romana – “Vreau sa vad adevaratii prieteni care sustine Alexandru Vladu, un primar alaturi de oameni!” este o mostra de personaj care… semneaza, garanteaza si isi mai si expune „opera” pe facebook.
N.R. Acest material nu este un pamflet. Este un exercitiu “cu materialul clientului”… Cu siguranta vor mai urma si altele.
Ion Diaconescu

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Olah spune:

    Haideti sa nu fim asa de necrutatori cu cei care posteaza.Fie din graba,ca vor sa nu piarda ocazia sa posteze (sau sa riposteze?) omul mai greseste,fie au pc-uri mai vechi si ar trebui sa le acordam circumstante atenuante.
    Ce ne facem daca pe Vladu il voteaza toti cei care sunt certati cu limba romana?Succes garantat!
    Candidatul pe care il sustineti o sa va reproseze ca nu ati avut un moment fericit?