Publicat : Dum, mai 17th, 2015

De ce i s-a retras sprijinul politic lui Valentin Adrian Iliescu?

minaLa sfarsitul acestei saptamani, secretarului de stat, Valentin Adrian Iliescu (VAI) i s-a retras sprijinul politic de catre organizatia PSD Giurgiu.

Marian Mina, director al DRDP Bucuresti a precizat intr-o conferinta de presa ca VAI nu mai are girul PSD pentru nicio actiune pe care o efectueaza in judetul Giurgiu…

„Organizatia PSD Giurgiu i-a retras sprijinul politic lui Valeinti Adrian Iliescu, insa acesta ramane membru PSD in cadrul organizatiei sectorului trei din Bucuresti. Asadar, toate actiunile pe care acesta le intreprinde in judetul Giurgiu nu sunt girate de PSD ci sunt facute in nume propriu de domnul Iliescu. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie este acela ca actiunile domnului in cauza, la anumite primarii din judet, au fost facute fara a avea nicio discutie prealabila cu conducerea PSD Giurgiu”, a precizat Marian Mina.

Acesta a refuzat sa comenteze pe larg care au fost „actiunile” lui VAI, insa surse informate au lasat sa se inteleaga ca VAI ar fi „uneltit”, impreuna cu cativa primari, o „lovitura de palat” in PSD Giurgiu. Asta dupa ce acelasi VAI a fost „recuperat” de PSD de la defunctul PDL. Mai mult de atat, o serie de primari din judet au declarat ca sunt exasperati de insistentele lui VAI de a le organiza zilele comunelor, dar si ca acestia (primarii) sa gazduiasca, cu cheltuiala, desigur, o serie de spectacole de o calitate indoielnica, spectacole in care eroul principal este nimeni altul decat… VAI.

Despre autor

-