Publicat : vin, apr. 17th, 2015

De ce si-a dat demisia Costica Buduru?

buduru-constantinEste o intrebare pe care si-o pun multi, mai ales ca Buduru „a luptat” sa ajunga pe un post de director, a combatut cu avant revolutionar in Consiliul Judetean si chiar a ajuns la certuri „pe fata” cu presedintele CJ, Vasile Mustatea.

Unul dintre motive, cel invocat de actualul director al Muzeului Judetean, pentru care si-a inaintat demisia (care este la mapa presedintelui CJ) ar fi acela ca Buduru nu se simte ajutat si protejat in „furnicarul” de la institutia pe care o conduce. Si ar vrea mai mult sprijin din partea lui Vasile Mustatea. Acesta ar fi… motivul oficial.

Neoficial insa, Constantin Buduru tinteste mai sus… La ultima sedinta a CJ, printre propunerile nebagate in seama pentru functia de vicepresedinte al CJ (in locul lui Cristian Marciu) si care a fost facuta (la misto) de Ovidiu Andrei (PLR), a fost, ati ghicit, Constantin Buduru. Propunere pe care Buduru a declinat-o cu jumatate de gura…

Se pare, ca dupa ce s-a mai gandit, Costica Buduru a hotarat ca i-ar sta mai bine de-a dreapta lui Vasile Mustatea, astfel ca a facut un prim pas pentru aceasta functie: demisia din functia de director al Muzeului Judetean.

Dupa valurile pe care le-a facut ca director al muzeului, dupa devoalarile neregulilor de acolo si dupa ce a pozat in victima, Buduru si-a facut calculul si, crezand ca este pe un val de simpatie, forteaza nota.

Vom vedea daca aceasta „gaselnita” va fi viabila…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Sau a facut prea multe „valuri ” ?!?