Publicat : joi, iul. 9th, 2015

De la 1 august locatarii ANL-urilor de la Steaua Dunarii vor avea chirii majorate

chirie anl steaua dunariiConsilierii locali au aprobat in ultima sedinta ordinara din luna iunie majorarea chiriilor si prelungirea duratei contractelor de inchiriere pentru titularii de contract care au implinit varsta de 35 de ani.

La nivelul municipiului Giurgiu exista in prezent un numar de patru blocuri (44 de apartamente) a caror durata de inchiriere va depasi termenul de cinci ani si implicit expirarea perioadei contractuale. Este vorba despre blocurile 1, 2, 3 si 4 de pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu (zona Steaua Dunarii).

Confrorm Legii 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale a Locuintelor, dupa expirarea celor cinci ani de inchiriere, prelungirea contractelor se face pe perioada de cate un an, prin recalcularea chiriei in conditiile legii pentru titularii de contracte ce au implinit varsta de 35 de ani si prin pastrarea conditiilor contractuale initiale referitoare la cunatumul chiriei pentru titularii de contract ce nu au implinit aceasta varsta.

Directia de Patrimoniu din cadrul Primariei municipiului Giurgiu ii va instiinta in scris pe cei 44 chiriasi din cele patru blocuri de la Steaua Dunarii, ce documente trebuie sa le prezinte in vederea stabilirii sumei pe care o vor plati  incepand cu data de 1 august 2015, in functie de categoria in care se incadreaza.

Despre autor

-