Publicat : lun, oct. 16th, 2017

Destinatia pistei de atletism: sportivi de performanta si amatori de miscare

pista atlVineri, 13 octombrie, pista de atletism din Parcul Tineretului a fost pusa oficial in functiune. Asta inseamna ca de acum, pe pista se pot antrena atat atletii de performanta cat si amatorii de miscare…
Primarul Nicolae Barbu a precizat ca municipalitatea va dota locatia si cu o instalatie de nocturna, astfel incat sa se poata face antrenamente si dupa lasarea intunericului.
“Este bine ca s-a realizat, in sfarsit, dupa atatea intarzieri, care nu au depins de municipalitate. Constructia pistei a fost sustinuta integral din bugetul local al Primariei Giurgiu si a costat in jur de 700.000 de lei (7 miliarde de lei vechi), iar intarzierea lucrarilor nu a afectat costurile. In acest moment este in derulare un proiect de asigurare a integritatii si functionalitatii pistei de atletism (gard exterior, intrarile in complex, iluminat nocturne, irigarea spatiului verde, vestiare si modernizarea interiorului pistei cu spatii destinate mai multor categorii de probe atletice)”, a spus primarul Nicolae Barbu.
Edilul sef a mai precizat ca aliniamentele 1 si 2 ale pistei sunt destinate cu prioritate sportivilor de perfomanta, iar culoarele 3 si 4 pentru cei doritori de a face miscare.
Pista de altetism are lungimea de 400 m, 4 culoare pentru alergat si va avea paza permanenta.

Despre autor

-