Publicat : joi, iun. 30th, 2016

Diplome si plachete din partea Crucii Rosii Giurgiu

cr 1Anul acesta se implinesc 140 de ani de activitate neintrerupta a Crucii Rosii Romane, prilej cu care filiala de Cruce Rosie Giurgiu a inmanat, in cadru festiv, diplome si plachete celor care ani la rand au fost alaturi si au sprijinit activitatile desfasurate de aceasta organizatie de-a lungul timpului.
La evenimentul, care s-a desfasurat in sala de sedinte a Consiliului local Giurgiu, au participat reprezentanti ai autoritatilor judetene si locale, reprezentanti MAI si MApN, reprezentanti ai presei locale si ai societatii civile.
Diplomele au fost inmanate de directorul Crucii Rosii Giurgiu – Marian Macelaru, de Victor Boiangiu – vicepresedinte la nivel national al Crucii Rosii si Ana Maria Trasnea – liderul tinerilor din filiala de Cruce Rosie Giurgiu.cr 2
Au luat cuvantul rand pe rand, Victor Boiangiu, care adat citire mesajului Altetei Sale \Regale, Principesa Margareta – presedintele Crucii Rosii Romane si Ana Maria Trasnea, care a avut un mesaj de multumire pentru cei care s-au implicat in activitatile desfasurate la Giurgiu.
Directorul Crucii Rosii Giurgiu, Marian Macelaru a multumit la randul sau autoritatilor, locale si judetene si voluntarilor, fara de care activitatea filialei ar fi avur de suferit.
La finalul evenimentului, primarul Nicolae Barbu a felicitat atat conducerea Filialei de la Giurgiu a Crucii Rosii, cat si pe voluntarii care activeaza in aceasta filiala.cr 3

Despre autor

-