Publicat : vin, ian. 8th, 2016

Drept la replica al avocatului Dragos Ujeniuc

drept la replica

In urma publicarii in Opinia giurgiuveanului a articolului intitulat “Marturiile unor fosti liberali – conducere dictatoriala si nepotism, dezastrul din organizatia municipala PNL Giurgiu” (http://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/marturiile-unor-fosti-liberali-conducere-dictatoriala-si-nepotism-dezastrul-din-organizatia-municipala-pnl-giurgiu/) au aparut o serie intreaga de comentarii. Unul dintre acestea era semnat ca fiind al avocatului Dragos Ujeniuc. Domnia sa ne-a contactat telefonic si ne-a rugat sa publicam un drept la replica referitor la acel comentariu.

“DREPT LA REPLICA
CURĂŢENIA MORALĂ A IUBITORILOR DE PSD
Constat – fără stupoare – că „imaginaţia” pesedistă nu are limite.
Asta pentru că, iată, nu s-a sfiit un fan PSD (nu am nicio îndoială că despre un astfel de exemplar este vorba) să se dea drept subsemnatul , trimiţând în această falsă calitate un comentariu la articolul din „Opinia Giurgiuveanului” din data de 4.01.2016 . Mă adresez acestui impostor, cu tot respectul pe care nu îl merită şi îi spun că, în mod cert, prin asemenea falsuri, nu aduce nici un serviciu partidului (PSD) pe care îl iubeşte ! Dimpotrivă, nu face decât să confirme că tot ce ţine de propaganda pesedistă, are o componentă principală: MANIPULAREA !
Şi mă mai întreb: câtă minte poate să aibă impostorul încât să creadă că giurgiuvenii care mă cunosc (şi sunt destui) m-ar crede capabil de o asemenea atitudine faţă de partidul meu – PNL ???
Dragoş Ujeniuc (cel adevărat)”

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Madalina spune:

  Total de acord cu doamna Popescu, fabrica de rahat si atata tot!

 2. ioana popescu spune:

  Maestrul penibilului !!!! Uje – PCR-FSN-PSD-PDSR-PSDR-PNL-AT-APR – PNL-PDL -PLD-PNL-PSD-PNL!!! UN Mosulet nici macar simpatic . Un PENIBIL !!!!

 3. AlG spune:

  Asta este dreptul la replica? Trebuia ignorat nu bagat in seamna cu un pretins drept la replica…replica la ce? vai la ce nivel se pune problema in orasul asta…… PNL + PSD = aceeasi mizerie 😉

 4. beilaanu spune:

  Eu stiu din presa locala ca esti la PSD, poti sa cauti articolele in presa.

 5. Madalina spune:

  Ce coeficient de inteligenta sa ai ca sa dai replica, crezand ca cineva a inteles ca dragosel a scris asra?