Publicat : lun, iun. 19th, 2017

Duminica, 25 iunie, IVAN PATZAICHIN da startul celei de-a V-a editii “Descopera Rowmania”

patzaichinDuminica, 25 iunie, Ivan Patzaichin, impreuna cu autoritatile locale dn municipiul Giurgiu va da startul concursului national “Descopera Rowmania”.
Multiplul campion olimpic, Ivan Patzaichin a declarat pentru AGERPRES ca noutatea din acest an este intrarea in aceasta competitie de vaslit a inca unui judet – Buzau.
Concursul de vaslit in canotci de 10+1 de la Giurgiu va incepe la ora 9:00, la Centrul de agrement Canal Cama, iar echipajul castigator va participa la etapa finala a competitiei nationale „Descopera Rowmania” care va avea loc la Tulcea, in perioada 1-3 septembrie, in cadrul celei de-a VII-a editii a Rowmania Fest.
Asadar, giurgiuvenii sunt invitati duminică, 25 iunie, sa vasleasca alaturi de Ivan Patzaichin la cea de-a V-a editie a acestei competitii care se desfasoara la Giurgiu.R7Cei care doresc sa participe la competitie vor trebui sa formeze echipe de cate 11 persoane pe care sa le inscrie la office@rowmania.ro sau direct la concurs.
Atmosfera de sărbătoare și voie bună va fi completată și în această ediție de orchestra și majoretele Centrului Cultural “Ion Vinea”.
Iata programul complet al competitiei:
9:30 – 10:30 – inscrierea echipelor;
10:00 – 11:00 – antrenamente si demonstratie de vaslit cu Ivan Patzaichin;
11:00 – startul competitiei (serii de cate trei barci);
14:00 – festivitatea de premiere a castigatorilor.
„Descopera Rowmania” sau „Romania naturala vazuta din barca” este o campanie nationala de promovare a patrimoniului national si urmareste descoperirea Romaniei naturale, prin promovarea miscarii in aer liber.

Despre autor

-