Publicat : joi, nov. 5th, 2015

E clara treaba, Alinuta (sadica?) si-a tras un sait hot

Editorial11Ma tot gandeam daca sa o las pe datorie pe Alinuta (sadica?) – personaj de desene animate – o fatuca frustrata care si-a tras un sait pe care sa isi poata plimba caii si in care sa isi poata pune poalele in cap fara sa isi devoaleze identitatea. Si-a pus imaginatia si neamurile la treaba si a gasit ca i-ar sta bine sa fie hot, sa se numeasca POPE (culmea, in ritul crestin-catolic, cuvantul se foloseste pentru Papa si deriva din limba greaca, insemnand „Tatal” – pababibaaaam!!) si sa isi arunce laturile trans… partinice la adapostul unei identitati false. Este o modalitate parsiva de a arunca cu acuzatii, fara sa platesti macar uitandu-te in ochii celor pe care ii balacaresti. Treaba (cu saitul hot) e Clara (cu „c” mic), iar faptul ca doar „dusmanii” declarati ai lui Beny sunt tavaliti si expusi public este o evidenta frapanta.

hotIn ce priveste analiza pe text cu care a iesit in premiera pe piata saiturilor (care se vor tot inmulti pana dupa alegeri – cand or fi ele – in progresie geometrica cu candidatii de pe piata partidelor politice), o iert ca nu stie ce face si oricum ii trebuia un subiect hot cu care sa intre in lumea virtuala. Si nici nu imi doresc sa intru intr-o polemica sterila. Voiam doar sa stie ca stiu si ca diferenta dintre noi este ca eu nu ma ascund (ca multi altii dintre colegii de breasla, care semneaza cu nume si prenume) in spatele unui nume de imprumut si ca ma pot uita in ochii celor pe care „ii bag in pagina”. Doar o observatie si gata: mai multa atentie cand se translateaza (cu metoda copy/paste, fireste) din „informatia” in „Giurgiu hot”. E bine sa se mai schimbe ticurile si melicurile ca altfel prea seamana intre ele si se produce confuzie si harababura in mintea electorului dezorientat.

P.S. Ca sa nu ii supun neuronul la un efort inutil in cazul vreunei ipotetice (alte) analize pe text, o (le) anunt pe demoazela(le) ca stiu ca se scrie site si se citeste sait. Spun asta pentru ca vreau sa fiu… usturator de sincer. Cu ansa si raportor – prietenii stiu de ce.

Ionica fara frica

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ionescu spune:

    V-au speriat dezvaluirile despre banii pe care îi luați de la primărie și de la consiliul județean și gata săriți la site-ul cu pricina. Tare amuzantă dar și ridicolă chestia cu semnatul articolelor, zici că nu te ascunzi dar semnezi ionică fără frică. Nici altădată nu am văzut vreo semnătură reală. Măcar ce scrie site-ul ăla e argumentat, nu bate câmpii ca alții cu fel și fel de îmbârligări.