Publicat : vin, feb. 12th, 2016

Eleganta si distinctie in politica

Petronela sandulescuIn cadrul unei recente conferinte de presa, Petronela Sandulescu, presedinte al organizatiei femeilor social democrate din municipiul Giurgiu a facut un apel la eleganta si distinctie in politica.
“Precampania electorala nu a inceput intr-un mod atat de elegant cum ne-am fi dorit. De aceea fac apel la femeile implicate in politica locala sa pastram nota de eleganta si distinctie care ne caracterizeaza pe noi, doamnele. Am credinta ca noi, femeile avem o capacitate deosebita de a ne adapta si de a reusi o mediere eleganta. Rautatea si ura nu aduc nimic bun, nu duc la progress. Atitudinea noastra conteaza, iar tinerii trebuie sa invete de la noi”, a precizat Petronela Sandulescu.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Petro spune:

    Dna, aveti dreptate, tinerii trebuie sa invete daca au de la cine invata! Cum sa cred ceea ce spuneti cand aveti in partid tot felul de oameni de la care nu avem ce invata? De ex pe Mariana Bragaru, ce o recomanda, ce exemplu este pt tinerii si mai ales pt tinerele din Giurgiu? Dnul Mina a spus corect, ca legea defaimarii ne permite sa criticam. Daca ne permite sa criticam, de ce doamna nu accepta si critica si pe noi alegatorii ne denumeste postaci?

  2. kiki spune:

    PS.sa faci politica inseamna sa cauti si sa gasesti solutii la problemele/nevoile cu care se confrunta societatea/comunitatea nu educatie ptr.adulti.spune mai bine ce te recomanda si ce proiecte ai ptr.dezvoltarea comunitatii giurgiuvene?

  3. kiki spune:

    Vezi de treaba ta.poate ai alte probleme si noi te retinem!pas..8