Publicat : vin, ian. 8th, 2016

Elevi ai scolii militare de subofiteri din Dragasani, in practica la Jandarmeria Giurgiu

elevi jandarmiTrei viitori jandarmi din anul al II-lea de studiu la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Dragasani desfasoara pâna la jumatatea lunii februarie a.c. stagiul de practica prevazut in programa de invatamânt in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Giurgiu. Cei trei tineri au fost recrutati pentru institutiile militare de invatamânt in urma cu doi ani, pregatindu-se acum pentru a deveni jandarmi.
In perioada stagiului de practica, acestia vor urma un program de acomodare, fiind repartizati in cadrul structurilor de paza si protectie institutionala.
Cu acest prilej, viitorii jandarmi au posibilitatea sa puna in practica notiunile teoretice dobândite in timpul orelor de curs, acestia fiind indrumati de tutori jandarmi cu experienta in activitatea profesionala pe intreaga perioada.
Este cel de-al doilea an in care acesti elevi sunt prezenti in cadrul inspectoratului, anul trecut, in perioada 08 iunie – 17 iulie fiind in practica in domeniul ordinii si sigurantei publice.

Despre autor

-