Publicat : joi, aug. 20th, 2015

Eveniment regional de informare la Giurgiu – Campania „Fii mentorul prietenului tau!”

mentorMarti, 25 august, ora 11.00, la sediul Casei Armatei din Giurgiu va avea loc Evenimentul regional de informare, cu tiltul „Resurse umane pentru o crestere inteligenta si inclusiva in sectorul serviciilor”, POSDRU/125/5.1/S/135301, organizat de Academia de Studii Economice din Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Slatina, SC Acacia Consultanta & Project Management SRL, Economic&Business Research Center SRL.

E-cariera Ta este un program integrat pentru interventii active de ocupare care ofera cursuri gratuite acreditate pentru someri si persoanele in cautarea unui loc de munca.

In cadrul evenimentului veti primi informatii despre serviciile de Consiliere, orientare, formare profesionala, mediere si integrare pe piata muncii si cursurile gratuite din cadrul proiectului dedicate atat absolventilor de studii superioare, cat si absolventilor de studii medii si nu in ultimul rand despre noua campanie si regulamentul acesteia „Fii mentorul prietenului tau!”, campanie nou implementata ce vine cu o multime de premii surpriza organizate special pentru grupul tinta al proiectului.

Evenimentul vizeaza atragerea de grup tinta eligibil in cadrul programului, atat prin serviciile si cursurile gratuite oferite cat si prin implementarea campaniei de recompensare a membrilor care isi asuma rolul de ”mentori” in raport cu prieteni/ cunostinte, care sunt someri sau se afla in cautarea unui loc de munca. Informatii suplimentare pe www.e-carierata.ro si pagina de facebook www.facebook.com/Ecarierata.

Despre autor

-