Publicat : vin, dec. 16th, 2016

Festivalul Minoritatilor – daruri pentru copii

m-1Joi, 15 decembrie, in sala mare a Ateneului Nicolae Balanescu a avut loc Festivalul Minoritatilor 2016, organizat de Partida Romilor Giurgiu, cu sprijinul Consiliului Local si al Consiliului Judetean Giurgiu.
Sala de spectacole a fost plina pana la refuz de cei 170 de copii de la scolile gimnaziale nr. 3, nr. 8 din Giurgiu, de la scolile din Bulbucata si Chiriacu, care au venit insotiti de parinti si dascali.
Editia din acest an este cea de-a sasea de cand Partida Romilor Giurgiu organizeaza aceasta adevarata sarbatoare pentru copiii de etnie roma de la scolile din Giurgiu.m-2
Copiii au urcat pe scena si au prezentat cate un scurt moment artistic – colinde si dansuri populare, dupa care Mos Craciun le-a oferit pungi cu dulciuri.
Mihaita Grigore, presedintele Partidei Romilor Giurgiu:
“De 6 ani oferim copiilor mici cadouri dulci în cadrul unui festival de colinde, muzica si dansuri, cu ocazia zilei de 18 decembrie – Ziua Internațională a Minorităților. Anul acesta au fost prezenti 170 de copii care au primit daruri de Craciun… Multumim pentru sprijin Primariei Giurgiu si Consiliului Judetean pentru ca au facut posibila aceasta actiune, care a adus zambete pe fata copiilor”.m3

Despre autor

-